the ongoing moment

Cinematograaf Didier Frateur heeft oog voor wat er voor en naast de camera gebeurt. Zowel in de filmspots als in de schaduw van de actie. Hij vertoeft graag in deze schemerzones waarin hij perfect de subtiele nuances in kleur en licht weet te vatten…

Zijn werk als fotograaf valt van 02.02.2015 tot 20.04.2015 te bezichtigen in het Concertgebouw Brugge.

Didier Frateur werkte mee als cameraman en eerste assistent op de sets van Moonwalkers, Suite Française, Waste land ,The Fifth Estate , Violet, La Tendresse, Largo Winch II, Farinelli, Daens, No Man’s Land, Altiplano en als clapper-loader bij Toto Le Héros.

 

voor meer info : concertgebouw brugge

of: http://www.the-ongoing-moment.blogspot.be

Leica0012B1 L1061573 L1064970

 

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.